“Wanneer verborgen delen aangeraakt worden in een bedding van liefde ontstaat er ruimte voor ont-wikkeling.”

Ceremonie bezielde sjamanendrum bouw
Een twee daagse helende reis diep je binnenwereld in waarin het bouwen van jouw drum met jouw persoonlijke intentie de spiegel is.
Voor meer informatie HIER.

Dolfijnen reizen
Een week zwemmen tussen wilde dolfijnen met gelijkgestemden. Een week waar we je begeleiden in het contact met de dolfijnen, waar je mag ontvangen, rusten, spelen, genieten…….
Voor meer informatie klik HIER.

Trancedans
Een geblinddoekte dans. Laat je bewegen van binnen uit door de klanken van de muziek. Geblinddoekt, weg van externe visuele prikkels, kan je dieper zakken in de beweging die je lijf wil maken, de reis die je onderbewuste wil maken. Een reis naar inzichten, release, thuiskomen in jezelf.
Voor meer informatie klik HIER.

Training: innerlijke vrouw/man in balans
Momenteel zijn we bezig deze training afgestemd en liefdevol uit te schrijven. We hopen eind mei 2019 met meer informatie te komen.

Vision Quest Lapland 2020
Ook voor de Vision Quest zijn we momenteel bezig informatie te verzamelen, te doorvoelen en te inventariseren, bezoek naar Lapland staat in de planning etc. Het leeft, het vibreert … EN het heeft nog even tijd nodig. We hopen eind zomer 2019 met meer informatie te komen.

Agenda
Op deze pagina staan alle, tot op heden geplande, data van de activiteiten. Deze data zullen met het verstrijken van tijd worden ververst en aangevuld.
Voor meer informatie klik HIER.