“Wanneer verborgen delen aangeraakt worden in een bedding van liefde ontstaat er ruimte voor ont-wikkeling.”

Ceremonie bezielde sjamanendrum bouw
Een twee daagse helende reis diep je binnenwereld in waarin het bouwen van jouw drum met jouw persoonlijke intentie de spiegel is.
Voor meer informatie klik HIER.

Dolfijnen reizen
Een week zwemmen tussen wilde dolfijnen met gelijkgestemden. Een week waar we je begeleiden in het contact met de dolfijnen, waar je mag ontvangen, rusten, spelen, genieten…….
Voor meer informatie klik HIER.

Soul Retrieval
Een diepgaande transformerende healing methode waar afgescheide zielendelen worden herenigd met de ziel in het nu. Herstellen van de heelheid van de ziel.
Voor meer informatie klik HIER.

Inner Journey: sessie
In een bedding van liefdeskracht ga je op reis naar de oorsprong van van wat er hindert in je leven. Op de plek van oorsprong gaan we ervaren wat de hindernis in je leven is, wat er nodig is om de hindernis in liefde vrij te geven, en doen transformerend werk.

Voor meer informatie klik HIER

Training: innerlijke vrouw/man in balans
De training is opgezet voor zowel mannen als vrouwen die een liefdevolle heldere verbinding aan willen gaan met hun innerlijke man en vrouw, de balans tussen de beide essenties te herstelling en heling te brengen op de pijn/blokkades die de balans in de weg staan. Wanneer beide essenties in de mens gaan samenwerken, tot het Heilig Huwelijk komen, ontstaat er een diepere, hart-gedragen innerlijke balans en stroming.
Voor meer informatie klik HIER.

Losse trainingsdagen:
Op deze pagina vindt je de losse trainingsdagen die door het jaar heen georganiseerd worden. 
Voor meer informatie klik HIER.

Trancedans
Een geblinddoekte dans. Laat je bewegen van binnen uit door de klanken van de muziek. Geblinddoekt, weg van externe visuele prikkels, kan je dieper zakken in de beweging die je lijf wil maken, de reis die je onderbewuste wil maken. Een reis naar inzichten, release, thuiskomen in jezelf.
Voor meer informatie klik HIER.

Lapland Licht Duisternis Retreat
Januari 2021 hadden we deze Retreat gepland. Door Corona zijn we nog aan het afwegen of we de retreat een jaar verschuiven naar januari 2022. We zijn nu nog met B&B adventures in gesprek voor de details.

Vision Quest Lapland sept. 2021
Ook voor de Vision Quest zijn we momenteel bezig informatie te verzamelen, te doorvoelen en te inventariseren. Het leeft, het vibreert … EN het heeft nog even tijd nodig. Onze planning is september 2021.

Agenda
Op deze pagina staan alle, tot op heden geplande, data van de activiteiten. Deze data zullen met het verstrijken van tijd worden ververst en aangevuld.
Voor meer informatie klik HIER.