Ceremonie
bezielde sjamanendrum bouw

Wanneer je JA zegt tegen het bouwen van je eigen bezielde sjamanendrum bij Amauset zeg je JA tegen commitment. Commitment naar de drum, naar je innerlijke helende reis en naar het dier dat jouw drum klank gaat geven.

Twee dagen lang doorloop je een helende reis waar het maken van jouw sjamanendrum de spiegel is.
Hier lopen dus twee processen parallel aan elkaar;
– De helende reis die zich opent waarin je jezelf in diepere lagen ontmoet, met het bouwen van je bezielde sjamanendrum als spiegel.
– Het technische deel van het bouwen van jouw bezielde sjamanendrum.

Mijn expertise ligt in het begeleiden van mensen diep hun binnenwereld in.
Mijn bedding van liefde is waar mensen in kunnen zakken, ontspannen en veilig hun helende reis in kunnen maken.
Met deze expertise faciliteer ik de ceremonie.

Wanneer je JA zegt tegen de creatie van een bezielde sjamanendrum gaat een prachtig en diepgaand innerlijk proces in werking. Een pad ontvouwt waarin je jezelf in andere lagen mag gaan ontmoeten.
De drum bestaat al in energie en mag door jou tijdens de tweedaagse ceremonie in de materie geboren worden. Omdat het proces zowel energetisch als fysiek pittig tot zwaar kan zijn heb ik voor de optie gekozen om deze tijd te splitsen in middag/avond en opvolgende dag.
Deze twee dagen ga je al bouwend en vormgevend diep je binnenwereld in. De intentie die je meeneemt in de manifestatie bepaalt wat je gaat tegenkomen in jezelf. De drum bepaalt, spiegelt je, leert je. Stagnatie tijdens de bouw laat zien waar het in jou stagneert mbt je intentie. Aan die stagnatie/blokkade besteden we transformerende aandacht…..dit alles tijdens het proces van manifestatie. Het gaat dus om veel meer dan alleen het maken van een drum….

Met passie, liefde en bezieling begeleid ik je door zowel de helende reis als het bouwen van je bezielde sjamanendrum.
Om die reden beperk ik de groepsgrootte tot max. 3 personen. 

Tijdens de terugkombijeenkomst van een halve dag, ongeveer twee weken na de geboorte van jouw drum, gaan we samen kijken wat de drum nog nodig heeft. Mogelijk is extra opspannen nodig (de drum blijft sowieso duurzaam naspanbaar). Eventueel scheren we de huid, en we maken de drumstok. Tot slot wijden we de drum in.

Het hele fysieke proces van tweedaagse ceremonie en terugkombijeenkomst duurt bij elkaar zo’n 20 tot 26 uur.
Voor de lunch en 2x avondeten vraag ik je potluck mee te nemen. Zodat ik mijn focus bij het proces kan houden i.p.v. achter het fornuis te gaan staan.

Van jou vraag ik commitment. Commitment naar de drum, naar je innerlijk proces en naar het dier dat jouw drum klank gaat geven.

Voel je de roep van de drum en het commitment naar het proces.
Welcome……….

Voor meer informatie over prijzen en meer klik HIER.