“in de natuurlijke stroom van samenwerking…..”

Sinds 28-03-2022 hebben Hanna van Ebbenhorst Tengbergen en ik onze krachten gebundeld in Free Your Nature. Vanuit hier gaan we al onze gemeenschappelijke activiteiten onderbrengen.

Onze missie:
“Het is onze missie om met de natuur als dankbare spiegel, jou terug te brengen naar wie jij ten diepste bent.”

We geven onze missie vorm door mensen mee te nemen op Vision Quest, Nature Retreats en Magical Hikes.
Hieronder een voorproefje:

Women into the Wild – Vision Quest
De Vision Quest is een eeuwenoud ritueel, waarbij je je terug trekt in de natuur. Een ritueel waarbij je 4 dagen en 4 nachten offert aan het diep contact maken met je ziel. Een levensveranderend proces, zonder inmenging van buitenaf. Geen afleiding. Alleen jij, jezelf en de natuur. Voel jij dat je op een kruispunt staat in je leven? Een diepgaande transformatie door gaat maken en wil je die markeren? Dan is de Vision Quest voor jou.

Nature Retreat
Ben jij diegene die er even tussenuit wil? Wil jij weer de rust en ontspanning in jezelf voelen? Vertragen, zakken en ontspannen in samenspel met de natuur? Je laten mee nemen in magie van bepaalde krachtplaatsen in de natuur. De rauwheid, de lieflijkheid en de schoonheid van de elementen van de natuur ervaren, om daarin te voelen hoe klein en groots je tegelijkertijd kunt zijn.
Ga dan met ons mee op een van onze Nature Retreats.

Magical Hike
Vanuit beweging in de rust, in verbinding met de natuur. Vanuit beweging zakken in jouw diepere lagen van magie. Uit je comfortabele leven, uit jouw comfortzone stappen. Jezelf tegenkomen met de natuur als spiegel. Stap na stap je laten verwonderen……steeds dieper. Steeds meer samenvallen met de magie van het landschap. Steeds meer samenvallen met de magie in jezelf.
Deze Hike is geen uithoudingstocht. We gaan op pad met een lichte “day-pack”, gevuld met voldoende water, eten en extra laag kleding. In een rustig tempo lopen we door de bergen ons openend voor de magie.

Voor meer informatie: FreeYourNature.com

Van hart tot hart,
Hanna en Aniet