Inner Journey: sessie

Inner Journey…..een helende reis naar binnen.

Ben je klaar om een diepere JA tegen je authenticiteit en jouw plaats in de wereld te geven? Ben je klaar om meer stroming in je leven te creëren?
Er zijn zoooo veel redenen om “Help” te roepen, om uit te reiken. Je hoeft het nl niet alleen te doen.
BV; Loop je al langere tijd tegen iets aan. Wringt er iets maar niet te benoemen. Voel je je depressief. Ben je op een “dood” punt in je leven. Stroom je zelf niet lekker. Ben je uit balans.
Allemaal signalen vanuit de ziel voor een diepere JA tegen jezelf, je ziel, jouw leven. Ik ondersteun je graag in jouw proces hier op aarde.

Mijn manier om mensen vooruit te helpen is het maken van een inner journey. (zonder plant medicijn)
Indien nodig zet ik als ondersteuning, systemisch werk en NLP met sjamanistische inslag in om helderheid te krijgen naar het ingang van het pad van de journey.

In een bedding van liefdeskracht ga je op reis naar de oorsprong van wat er hindert in je leven. Ik reis samen kijkend, voelend en horend door je lagen heen. Je hoeft “het” nl. niet alleen te doen. Op de plek van oorsprong gaan we ervaren wat de hindernis in je leven is, wat er nodig is om de hindernis in liefde vrij te geven. Wat er nodig is om heling te brengen of recht te zetten. Soms wordt er zielsverlies helder. Daar passen we soul retrieval toe. In het moment wordt helder wat toe te passen, waarop in te steken. En dat is wat we doen.
Elke keer weer een boeiende en verrassende ervaring voor mij. 😉

Voel je de innerlijke roep voor een diepgaande bevrijdende beweging.
Welcome…….

Voor informatie over prijzen en meer, klik HIER.