Psycho Energetische Reset / Regressie sessie

…..een sjamanistische trancereis naar binnen.

Loop je al langere tijd tegen hetzelfde aan. Wringt er iets maar niet te benoemen. Voel je je geregeld depressief. Ben je op een “dood” punt in je leven. Stroom je zelf niet lekker. Ben je uit balans.
Allemaal signalen vanuit de ziel voor een diepere JA tegen jezelf, je ziel, jouw leven. Ik ondersteun je graag in jouw proces hier op aarde.

Mijn manier om mensen vooruit te helpen is het maken van een inner / healing journey. Een sjamanistische trancereis zonder plant medicijn
Indien nodig zet ik als ondersteuning, systemisch werk en NLP met sjamanistische inslag in om helderheid te krijgen naar het ingang van het pad van de journey.

In een bedding van liefdeskracht ga je op reis naar de oorsprong van wat er hindert in je leven. Deze oorsprong kan in dit leven liggen, voor je geboorte of zelfs in een ander leven. Ik reis samen kijkend, voelend en horend door je lagen heen. Je hoeft “het” nl. niet alleen te doen. Op de plek van oorsprong gaan we ervaren wat de hindernis in je leven is, wat er nodig is om de hindernis in liefde vrij te geven. Wat er nodig is om heling te brengen of recht te zetten. Soms is het nodig dat een “oude” eed/gelofte eenzijdig verbroken moet worden en je energetisch losgemaakt moet worden van een veld van schaarste/lijden/schuld en schaamte etc. In het moment wordt helder wat toe te passen, waarop in te steken. En dat is wat we doen.

Voel je de innerlijke roep voor een diepgaande bevrijdende beweging.
Ben je klaar om een diepere JA tegen je authenticiteit en jouw plaats in de wereld te geven? Ben je klaar om meer stroming in je leven te creëren?
Welcome…….

Voor informatie over prijzen en meer, klik HIER.