“Sta tesamen maar niet te dicht bijeen…. want de eik en de cypres groeien niet in elkaars schaduw.”

Sinds 02-02-2020 hebben Rob en ik onze krachten gebundeld in INNRVOYZ. Vanuit hier gaan we al onze gemeenschappelijke activiteiten onderbrengen.

Onze missie:
“INNRVOYZ begeleidt mensen en organisaties, op heldere, creatieve en liefdevolle wijze, bij het luisteren naar hun ware innerlijke stem, én bij het zetten van concrete stappen op weg naar bezieling en authenticiteit.”

We geven onze missie vorm door mensen mee te nemen in onze retreats, spirituele reizen, coaching en trainingen.
Hieronder een voorproefje:

Retreat: Licht Duisternis Lapland
“Zakken in de leegte en stilte in the middle of nowhere.”
Ruim boven de poolcirkel, bos, sneeuw, een bevroren meer, vuurplaats, sauna, de afwezigheid van elektriciteit en stromend water. De bewoonde wereld is een dik half uur met de sneeuwscooter van deze magische plek verwijderd. We verblijven – back to basic – in robuuste blokhutten met houtkachels.
Licht Duisternis Retreat Lapland gaat over het zakken in jezelf, zakken in de stilte, luisteren naar je innerlijke stem.

WOMEN INTO THE WILD – Vision Quest Lapland
Vrouwen!! Laat ons je meenemen. Meenemen de wildernis in, daar waar de natuur onze grootste spiegel en leermeester is. Laat ons je meenemen naar je eigen wildernis, naar je eigen natuur, naar wie jij ten diepste bent.
Vrouwen. Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.
De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Jezelf over te geven aan één van de krachtigste rituelen ooit. 4 dagen en 4 nachten van jouw kostbare bestaan te offeren in dienstbaarheid aan jouw ziel.
Datum 15 – 25 augustus 2022

Back to your True Nature – Vision Quest Lapland
Mannen en Vrouwen!! Laat ons je meenemen. Meenemen de wildernis in, daar waar de natuur onze grootste spiegel en leermeester is. Laat ons je meenemen naar je eigen wildernis, naar je eigen natuur, naar wie jij ten diepste bent.
Vrouwen. Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.
De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
Datum: 1 – 11 september 2022

Trancedans Deep + Cacao
– zondag 2 januari 2022 (10.45 – 18.00)

We verbinden ons met het helende veld van de Trancedans. Tijdens de Cacao ceremonie heb je de gelegenheid om met Cacao je hart in een diepere laag te openen. (niet verplicht) ’s Ochtends en smiddags nemen we je mee in een Trancedans om inzichten of healing te krijgen op een door jouw gewenst thema. Tussen de dansen is er ruimte voor integratie en nemen we je daarna mee in een creatief proces.

Dolfijnen reizen
Een week zwemmen tussen wilde dolfijnen met gelijkgestemden. Een week waar we je begeleiden in het contact met de dolfijnen, waar je mag ontvangen, rusten, spelen, genieten…….

Laat ons je meenemen!
Voor meer informatie: INNRVOYZ.nl

Van hart tot hart,
Rob Hessels & Aniet Langeveld