“Sta tesamen maar niet te dicht bijeen…. want de eik en de cypres groeien niet in elkaars schaduw.”

Sinds 02-02-2020 hebben Rob en ik onze krachten gebundeld in INNRVOYZ. Vanuit hier gaan we al onze gemeenschappelijke activiteiten onderbrengen.

Onze missie:
“INNRVOYZ begeleidt mensen en organisaties, op heldere, creatieve en liefdevolle wijze, bij het luisteren naar hun ware innerlijke stem, én bij het zetten van concrete stappen op weg naar bezieling en authenticiteit.”

We geven onze missie vorm door mensen mee te nemen in onze retreats, spirituele reizen, coaching en trainingen.
Hieronder een voorproefje:

Retreat: Licht Duisternis Lapland
“Zakken in de leegte en stilte in the middle of nowhere.”
Ruim boven de poolcirkel, bos, sneeuw, een bevroren meer, vuurplaats, sauna, de afwezigheid van elektriciteit en stromend water. De bewoonde wereld is een dik half uur met de sneeuwscooter van deze magische plek verwijderd. We verblijven – back to basic – in robuuste blokhutten met houtkachels.
Licht Duisternis Retreat Lapland gaat over het zakken in jezelf, zakken in de stilte, luisteren naar je innerlijke stem.

Training: innerlijke vrouw/man in balans
De training is opgezet voor zowel mannen als vrouwen die een liefdevolle heldere verbinding aan willen gaan met hun innerlijke man en vrouw, de balans tussen de beide essenties te herstelling en heling te brengen op de pijn/blokkades die de balans in de weg staan. Wanneer beide essenties in de mens gaan samenwerken, tot het Heilig Huwelijk komen, ontstaat er een diepere, hart-gedragen innerlijke balans en stroming.

Trancedans Deep + Cacao
– zondag 7 november (10.45 – 18.00)

We verbinden ons met het helende veld van de Trancedans. Tijdens de Cacao ceremonie heb je de gelegenheid om met Cacao je hart in een diepere laag te openen. (niet verplicht) ’s Ochtends en smiddags nemen we je mee in een Trancedans om inzichten of healing te krijgen op een door jouw gewenst thema. Tussen de dansen is er ruimte voor integratie en nemen we je daarna mee in een creatief proces.

Dolfijnen reizen
Een week zwemmen tussen wilde dolfijnen met gelijkgestemden. Een week waar we je begeleiden in het contact met de dolfijnen, waar je mag ontvangen, rusten, spelen, genieten…….

Laat ons je meenemen!
Voor meer informatie: INNRVOYZ.nl

Van hart tot hart,
Rob Hessels & Aniet Langeveld