“Sta tesamen maar niet te dicht bijeen…. want de eik en de cypres groeien niet in elkaars schaduw.”

Sinds 02-02-2020 hebben Rob en ik onze krachten gebundeld in INNRVOYZ. Vanuit hier gaan we al onze gemeenschappelijke activiteiten onderbrengen.

Onze missie:
“INNRVOYZ begeleidt mensen en organisaties, op heldere, creatieve en liefdevolle wijze, bij het luisteren naar hun ware innerlijke stem, én bij het zetten van concrete stappen op weg naar bezieling en authenticiteit.”

We geven onze missie vorm door mensen mee te nemen in onze retreats, spirituele reizen, coaching en trainingen.
Hieronder een voorproefje:

Retreat: Licht Duisternis Lapland
“Zakken in de leegte en stilte in the middle of nowhere.”
Ruim boven de poolcirkel, bos, sneeuw, een bevroren meer, vuurplaats, sauna, de afwezigheid van elektriciteit en stromend water. De bewoonde wereld is een dik half uur met de sneeuwscooter van deze magische plek verwijderd. We verblijven – back to basic – in robuuste blokhutten met houtkachels.
Licht Duisternis Retreat Lapland gaat over het zakken in jezelf, zakken in de stilte, luisteren naar je innerlijke stem.

Talentenspel Tweedaagse
Ontdek de grootsheid van je rijke binnenwereld…
Wij helpen je om in contact met je innerlijke leiding jouw specifieke talenten te ontmoeten, te luisteren welke boodschap ze voor je hebben om jouw missie vorm te kunnen geven.
Het uitgangspunt van dit spel is dat je als ziel besluit op aarde te komen met een missie, en dat je daarbij een unieke verzameling van 12 hoofdtalenten meebrengt die jou in staat stelt je missie te leven.
Wanneer je in het aardse komt ben je je over het algemeen niet meer bewust van de missie die je ziel heeft gekozen en de Talenten die jou hierbij ondersteunen. Het Talentenspel is ontworpen om weer in contact te komen met jouw missie en de Talenten die je daarbij kunt inzetten. Heel concreet komt het spel vol tot zijn recht bij loopbaanvragen, teambuilding, relatieverdieping (zowel zakelijk als persoonlijk), leiderschapskunst, en zingevingsvragen.

Trancedans Deep + Cacao
We verbinden ons met het helende veld van de Trancedans. Tijdens de Cacao ceremonie heb je de gelegenheid om met Cacao je hart in een diepere laag te openen. (niet verplicht) ’s Ochtends en smiddags nemen we je mee in een Trancedans om inzichten of healing te krijgen op een door jouw gewenst thema. Tussen de dansen is er ruimte voor integratie en nemen we je daarna mee in een creatief proces.

Laat ons je meenemen!
Voor meer informatie: INNRVOYZ.nl

Van hart tot hart,
Rob Hessels & Aniet Langeveld