“Zakken in de leegte en stilte in the middle of nowhere.”

Ruim boven de poolcirkel, bos, sneeuw, een bevroren meer, vuurplaats, sauna, de afwezigheid van elektriciteit en stromend water. De bewoonde wereld is een dik half uur met de sneeuwscooter van deze magische plek verwijderd. We verblijven – back to basic – in robuuste blokhutten met houtkachels.

Licht Duisternis Retreat Lapland gaat over het zakken in jezelf, zakken in de stilte, luisteren naar je innerlijke stem.

We zijn momenteel bezig om deze Retreat vorm te geven. Te onderzoeken waar stil te zijn en/of luchtig, waar een licht programma in te voegen, bijvoorbeeld m.b.t. de talenten die je ziel meebracht naar dit aardse bestaan. Hoe we gebruik gaan maken van de verstilde natuur, de stilte in de natuur, de ongereptheid van het bos. De dagen zijn heel kort. We leven meer in de schemer en de duisternis, bijgelicht door kaarsen. Ook deze speling van licht en duisternis van de natuur gaan we inzetten.
We zijn aan het onderzoeken hoe de deelnemers mee te nemen in dit back to basic leven. Waar we sneeuw smelten in de sauna om ons te kunnen wassen. Waar de slaapblokhutten en de groepsruimte warm gestookt moeten blijven met krachtige houtkachels. Waar wij als mensen uit een luidruchtige samenleving mogen ontspannen in de immense stilte van het wilde Lapse landschap.

In het voorjaar 2021 komen we met gedetailleerdere informatie over het programma, prijzen en praktische zaken.
De geplande data voor de twee Licht Duisternis Retreats Lapland zijn: 4-10 januari 2022 en 12- 18 januari 2022

Welcome…….

De Licht Duisternis Retreat Lapland en Dolfijnenreizen organiseren mijn geliefde Rob en ik vanuit ons gezamenlijk bedrijf INNRVOYZ. Meer over ons, klik HIER.