“Wanneer verborgen delen aangeraakt worden in bedding van liefde ontstaat er ruimte voor ont-wikkeling.”

Mijn naam is Aniet Langeveld en woon op een fijn plekje in het Brabantse land.

De missie die ik in dit leven op aarde vormgeef, is mensen in contact brengen met hun verborgen delen / onbelichte pijnen om deze samen in het licht te brengen. Zodat mensen steeds meer vanuit hun authentieke Zelf hun leven stromend kunnen vormgeven.

Amauset is de naam waaronder ik o.a. mijn missie met passie en bezieling vorm geef.
Mijn missie draag ik uit in helende reizen op verschillende manieren; Kernwoorden die daarbij horen zijn, healing/transformatie, bewustzijn verandering, sjamanisme, begeleiding van persoonlijke ontwikkeling, in een bedding van onvoorwaardelijke liefde.
De missie krijgen vorm in o.a.;
– Psycho Energetische Reset
– Soul Retrieval
– ceremonie bezielde sjamanen drumbouw
– Vision Quest -WOMEN INTO THE WILD
– Talentenspel
– Trainingsdagen: Werken met je Drum
– Firekeeper bij zweethutten

Voorjaar 2017 heb ik mijn geliefde Rob Hessels voor het eerst ontmoet tijdens de voorbereidingen van het prachtige festival Hieros Gamos. Twee totaal verschillende levens kwamen samen.
Het leven van Rob kenmerkt zich vooral door vrijheid en reizen naast zijn werk.
Mijn leven kenmerkte zich vooral door gebonden zijn, focus en genieten van / de liefde voor mijn twee autistische kinderen.

Welkom met alles wat er is…..
Dat is de basis waarvan uit mijn geliefde en ik leven en werken.
Onze paden alleen en samen krijgen steeds meer vorm. Nieuwsgierig en bezield volgen we onze voeten en verlangens ….. Stap voor Stap.

In de basis moet het kloppen. Leven en werken vanuit authenticiteit. Zo sta ik in het leven. Zo leef ik ook mijn werkend leven.
De Vision Quests, en Nature Retreats die Hanna van Ebbenhorst Tengbergen en ik neerzetten moesten een kloppende basis krijgen. Een basis die de authenticiteit van beiden ruimte geeft. Vanuit deze innerlijke beweging is Free Your Nature ontstaan. Het is onze missie om met de natuur als dankbare spiegel, jou terug te brengen naar wie jij ten diepste bent.
Alle informatie over onze activiteiten van Free Your Nature vind je op www.freeyournature.com

Zoals je ziet breng ik verschillende activiteiten de wereld in. Al deze vormen zijn erop gericht om mensen diep naar binnen te brengen. Terug naar zichzelf. Heling en balans te brengen. In verbinding te brengen met wie zij ten diepste zijn.
Daar wordt ik heel gelukkig van.
Mocht je vragen hebben over iets dat je hier hebt gelezen en dat je aanraakt. Voel je dan welkom om contact met me op te nemen.

Van hart tot hart
Aniet