SchaduwVlucht – “Waht lies beneath”

‘een co-creatie van een trancereis en je vleugels uitslaan’
Je vleugels uitslaan vanuit het donker naar het licht. Deze dag is een co-creatie samen met Miriam Zwaga.
In de ochtend maken we met Aniet en haar drum een Trance-reis naar onze diep verborgen schaduwkanten. Deze schaduwkanten weerhouden ons ervan om voluit of groots in het leven te staan. Het houdt ons, bewust of onbewust, weg van ons ware potentieel te leven. Tijdens de trancereis dalen we af naar de veroorzaker van de schaduwkant. We halen het op en openen ons voor het donker. We doorvoelen het en geven het na de trancereis alle ruimte om zichtbaar te worden door onze donkerte te verbeelden op het grote papier (80X200m).
In elke innerlijk donker ligt een glanzende parel verborgen. Welke schatten liggen daar te wachten om uit te vliegen, vliegen naar en in het licht? Vanuit het door verf gecreëerd en doorvoelde donker kom je al bewegend met verf in contact met de energie van je vleugels. Je gaat ze zichtbaar maken, tastbaar en voelbaar want ze mogen gezien worden in hun volheid, kleur en beweging.
In de bewegingen die je maakt vanuit de verbinding met je lichaam, kunnen ook overtuigingen en patronen zich aandienen en zichtbaar worden. De wijsheid van je lichaam wordt zichtbaar in het beeld.

Algemene info SchaduwVlucht:
Data: zie agenda
Kosten: €210,-
Aanmelden via: aniet@amauset.nl

Locatie: De Verbindende Factor
Adres: Wettenseind 4
5674 AA Nuenen
http://www.deverbindendefactor.net

Welkom…..
Van hart tot hart Aniet en Miriam