Soul Retrieval

Van zielsverlies naar heelheid van de ziel.
Een Soul Retrieval is precies zoals het de naam het zegt. Het terughalen van zielendelen / zielen-energie uit een andere tijden of leven. Met het verenigen van de zielendelen met de ziel in het NU herstelt deze diepgaande transformerende healing methode de heelheid van de ziel.
Het herstel van de heelheid van de ziel geeft het leven de mogelijkheid zijn natuurlijke stroom te stromen. Er komt flow en lichtheid, geaardheid en diepere verankering met het leven in het nu.

In onze levens ontstaan er situaties die zo indringend en heftig zijn dat we ze als trauma kunnen bestempelen. Bijvoorbeeld: ongeluk, misbruik, verlies van een geliefde, mishandeling. In zo’n situatie kan de ziel reageren met terugtrekking. Er scheid zich een stuk van de ziel zich af om de heftige gebeurtenis niet volledig te hoeven doorstaan. Of er blijft bijvoorbeeld een zielendeel achter uit loyaliteit naar een geliefde in die situatie. Je spreekt hier over zielsverlies.

De terugtrekking van een deel van de ziel ooit kan grote invloed hebben op het leven hier in het NU.
– Onwaarschijnlijke angsten
– Destructief gedrag of gedachten
– Ongezonde bindingen
– Dissociatie
– Depressie
– Extreem schuldgevoel
– Vreemd / onverklaarbaar gedrag in bepaalde situaties
– Diep verdriet ervaren zonder de oorsprong te kunnen herleiden
– Niet geheel op aarde aanwezig kunnen zijn.

De heelheid van de ziel herstellen met Soul Retrieval doe ik middels een trancereis.
Ik reis met jou naar de plaats waar de ziel zich heeft afgesplitst. Daar gaan we kijken wat nodig is om het zielendeel deze plaats in tijd en ruimte te verlaten en zich weer te herenigen met jouw ziel in het nu. Na het nodige healingwerk ter plaatse en het herstellen van heelheid van de ziel ga ik in verbinding met het zielendeel in het nu. Vaak heeft het zielendeel nog een boodschap dat als medicijn dient.

Voor informatie over prijzen en meer, klik HIER