“Vrij van visuele prikkels dans je jouw dans, jouw ritme, jouw emotie, bewogen door de muziek.”

Je eigen plek in de ruimte.
Je blote voeten op de grond.
Je ogen geblinddoekt. Voelen…….
De muziek start. Zachte klanken vullen de ruimte. Zachte klanken vullen jou.
Diep binnen in jou begint de muziek te bewegen. De beweging wordt groter en langzaam vult de beweging jouw lijf. Je lijf begint te bewegen.
De muziek neemt je mee op reis. Je lijf danst de reis.
Een reis diep naar binnen, de reis die je onderbewuste wil maken.
Je danst naar inzichten, release, thuiskomen in jezelf.
Vrij van visuele prikkels dans je jouw dans, jouw ritme, jouw emotie, bewogen door de muziek. Een helende reis.

We beginnen de avond met een meditatie om je dieper te verbinden met jezelf en het veld, het afgelopen jaar en de intentie waar je de dans mee in gaat. Als special zullen we voorafgaand een ceremonie houden waarin je de mogelijkheid wordt geboden om het hart in een diepere laag te openen met de Spirit van cacao. Het nemen van de cacao is geen verplichting, het bijwonen van de ceremonie wel. Op deze manier kan je toch meegenomen worden in het energie veld van de Cacao. Daarna neemt ieder zijn eigen plek in de ruimte in…de muziek laat jouw dans ontstaan.

De hele trancedans en bedding is erop gericht dat de deelnemers kunnen zakken, landen in zichzelf met als doel; de verbinding met jezelf te herstellen, te verdiepen, in eigen-liefde en vandaar uit op te staan. We stemmen de dans, de life instrumenten, de muziek en de energie af op de energie van dat moment.

Welcome……….

Meer informatie m.b.t. data, locatie en kosten klik HIER.