VISION QUEST

“Into the forest I go, to loose my mind and find my soul”

Sta je op een kruispunt in je leven en voel je dat er diepgaande verandering mag komen? Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA. Ben jij bereid deze stap naar jezelf te maken?

WOMEN INTO THE WILD – Vision Quest Lapland
Vrouwen!! Voel je al langer de roep om verandering, de roep dat je nog dichter in contact hebt te komen met wie je ten diepste bent? Verlang je naar de terugtrekking de wildernis in, daar waar de natuur onze grootste spiegel en leermeester is. Laat ons je meenemen naar je eigen wildernis, naar je eigen natuur, naar wie jij ten diepste bent.
Vrouwen. De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Jezelf over te geven aan één van de krachtigste rituelen ooit. 4 dagen en 4 nachten van jouw kostbare bestaan te offeren in dienstbaarheid aan jouw ziel.
Datum 15 – 25 augustus 2022

Back to your True Nature – Vision Quest Lapland
Mannen en Vrouwen!! Sta je op een kruispunt in je leven. Het niet meer weten hoe je verder moet of wil. Welke richting voor jou de passende richting of stappen zijn. Vraagt iet in jou om terugtrekking de wildernis in, daar waar de natuur onze grootste spiegel en leermeester is. Laat ons je meenemen naar je eigen wildernis, naar je eigen natuur, naar wie jij ten diepste bent.
Mannen en Vrouwen. De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort. De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Jezelf over te geven aan één van de krachtigste rituelen ooit. 4 dagen en 4 nachten van jouw kostbare bestaan te offeren in dienstbaarheid aan jouw ziel.
Datum: 1 – 11 september 2022

De Vision Quest organiseer ik samen met Hanna van Ebbenhorst Tengbergen (www.tolkvandeziel.nl)
We hebben deze prachtige oerrituelen ondergebracht onder INNRVOYZ waar je alle informatie kan vinden.

Ben jij bereid deze stap naar jezelf, wie jij ten diepste bent, te maken?
Voor meer informatie: INNRVOYZ.nl