VISION QUEST

“Into the forest I go, to loose my mind and find my soul”

Sta je op een kruispunt in je leven en voel je dat er diepgaande verandering mag komen? Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA. Ben jij bereid deze stap naar jezelf te maken?

WOMEN INTO THE WILD – Vision Quest Lapland
Vrouwen!! Voel je al langer de roep om verandering, de roep dat je nog dichter in contact hebt te komen met wie je ten diepste bent? Verlang je naar de terugtrekking de wildernis in, daar waar de natuur onze grootste spiegel en leermeester is. Laat ons je meenemen naar je eigen wildernis, naar je eigen natuur, naar wie jij ten diepste bent.
Vrouwen. De wildernis in Lapland wacht op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Jezelf over te geven aan één van de krachtigste rituelen ooit. 4 dagen en 4 nachten van jouw kostbare bestaan te offeren in dienstbaarheid aan jouw ziel.
Datum: 18 – 28 augustus 2023

Women into the Wild – Vision Quest Kreta
De Vision Quest is als het proces van de verandering van de rups tot de vlinder. De cocon waar alles achter blijft van de oude wereld, terwijl het nog niet zeker is wat zich in het nieuwe bestaan gaat ontvouwen. Het is de plek van overgang, tijd van wachten en niet weten.
De rups die in de cocon wacht, helemaal wordt afgebroken en zich laat vormen, totdat het tijd is zich te ontpoppen tot vlinder. Hij heeft daar te blijven, zonder hulp van buitenaf.
Ben jij bereid deze stap te nemen? De wildernis in te gaan, daar waar de natuur jouw grootste spiegel en leermeester is. Laat je meenemen naar jouw eigen wildernis, naar jouw eigen natuur, en kom daar wie jij ten diepste bent.
Laat ons je meenemen in een Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.

In het zuidwesten van Kreta, daar waar de ruige rotsen, de oeroude bomen je verwelkomen, waar de schapen je de weg versperren, de zeewind het zout op jouw huid legt. Daar is jouw plek. De plek die je diep naar binnen brengt. De natuur daagt je uit, door de soms harde elementen. De schoonheid ligt in de diversiteit van het landschap. Ruig en soms lieflijk. Ze daagt je uit om diep in jouwzelf jouw essentie te omarmen.
Agios Ioannis ligt in het zuid- westen van Kreta. In the middle of nowhere, waar de stilte heerst. Enkel het geluid van de schapen, de wind en in de verte het ruisen van de zee. Daar waar toerisme niet is doorgedrongen, maar de natuur je volledig welkom heet.

Datum: 20-30 april 2024

De Vision Quest – Women into the Wild, afgestemd op vrouwen, organiseer ik samen met Hanna van Ebbenhorst Tengbergen (www.tolkvandeziel.nl)
We hebben deze prachtige oerrituelen ondergebracht in ons gezamenlijk bedrijf Free Your Nature waar je alle informatie kan vinden.

Ben jij bereid deze stap naar jezelf, wie jij ten diepste bent, te maken?
Voor meer informatie: freeyournature.com