“Sta tesamen maar niet te dicht bijeen…. want de eik en de cypres groeien niet in elkaars schaduw.”

Welkom met alles wat er is…..
Dat is de basis waarvan uit mijn geliefde, Rob Hessels, en ik leven en werken.

Sinds 02-02-2020 hebben Rob en ik onze krachten gebundeld in INNRVOYZ. Vanuit hier gaan we al onze gemeenschappelijke activiteiten onderbrengen. Denk aan dolfijnenreizen, Retreats, Trainingen.
Aan de website wordt op dit moment hard gewerkt. Hiernaast alvast een sneakpreview van de huisstijl die Rob’s broer Paul voor ons ontwierp.

Hieronder ons verhaal…….
Voorjaar 2017 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet tijdens de voorbereidingen van het prachtige festival Hieros Gamos.
Twee totaal verschillende levens kwamen samen.
Het leven van Rob kenmerkt zich vooral door vrijheid en reizen naast zijn werk.
Mijn leven kenmerkte zich vooral door gebonden zijn, focus en genieten van / de liefde voor mijn twee autistische kinderen.
Beiden waren we op een punt aangeland waar het leven opnieuw vorm mocht krijgen.

Liefde, Passie, Bezieling, persoonlijke ontwikkeling, reizen, natuur en bourgondisch zijn kernwoorden waarin we elkaar vinden.

Rob geeft les bij de opleiding tot “bezielingscoach” van Adriaan Hoogendijk. Daarnaast is hij vanuit zijn eigen praktijk “Rob Hessels Coaching & Training” een bezield trainer en coach als het gaat om vraagstukken die gaan over leven, loopbaan, relaties en bezieling.
Ik begeleid mensen in hun persoonlijke ontwikkeling meer via de sjamanistische weg in combinatie met meerdere methodieken waaronder systemisch werk.

Beiden voelen we de roep om een deel van onze levensmissie samen te delen en neer te zetten;
De roep om vanuit een bad van liefde trainingen neer te zetten die gaan over de innerlijke vrouw/man, de verbinding en balans tussen deze twee.
De roep om mensen in contact te brengen met wilde dolfijnen en deze reis zowel in praktische zin als in de opengaande diepere lagen te begeleiden.
De roep om mensen mee te nemen in de oorverdovende stilte van de middle of nowhere in Lapland. Het Licht Duisternis Retreat Lapland een reis naar talenten en stilte.

Onze paden alleen en samen krijgen steeds meer vorm. Nieuwsgierig en bezield volgen we onze voeten en verlangens ….. Stap voor Stap.