Wat deelnemers en cliënten over mij en mijn werk schrijven:
Deze pagina mag zich nog langzaam vullen. Het heeft even geduurd voor ik mijzelf ertoe kon zetten aan deelnemers / cliënten te vragen of ze een reactie willen schrijven. 😉

WELCOME……..

23 gedachten over “Recensies

 1. Deze vision quest onder begeleiding van Hanna en Aniet is het grootste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven.

  Een vision quest, niet alleen vier dagen alleen in de natuur, niet alleen tien dagen met een groep prachtige vrouwen, niet alleen vier weken alleen op reis in Scandinavië. Maar een reis voor het leven waarin ik zelfliefde heb mogen wortelen, nog 7 jaar lang kadootjes uit mag pakken, waar ik de rest van mijn leven van mag genieten en de vruchten van kan plukken.

  Zonder Aniet en Hanna was deze reis voor mij nooit zo waardevol geweest. Van hun leerde ik dat de liefde onuitputtelijk is, dat de verbinding energetisch zo krachtig kan zijn. Dat er geen woorden nodig zijn om ervaringen te integreren. Wat een power vrouwen, zij hebben laten zien dat kracht en liefde hand in hand kunnen gaan. Ze hebben me laten zien dat autoriteit en zachtheid naast elkaar kunnen bestaan. Ze hebben me geholpen om in verbinding te komen met de natuur en alles daaromheen. Deze twee zo afgestemde vrouwen weten ervoor te zorgen dat alles klopt. Ik voelde balans in werkelijk alles; humor, energie, rust,vertrouwen, warmte, creativiteit, veiligheid en bovenal heel veel liefde en eigenheid.

  Recht vanuit m’n hart kan ik zeggen. Voel je maar enigszins de roep om dit avontuur aan te gaan . DOEN! Bij Free your Nature, Hanna en Aniet ben je in goede handen.

  Dit neemt nooit iemand meer van me af.
  Het enige woord dat nu in mij opkomt is DANKBAARHEID.
  Sabien

  Like

 2. Geheel OPEN ging ik hier in. Samen met mijn vriendin. Maar oh wat een mooie ervaring en prachtige DRUM. Het heeft mijn beweging om meer naar binnen te gaan enorm versterkt. De manier waarop Aniet het doet is uitnodigend, liefdevol en zeer vakbekwaam. je voelt je veilig, maar ze durft ook door te vragen en stil te staan daar waar het even lastig wordt. Vorige week de afsluitingsdag gehad. Nu is het rond in is mijn Drum ingewijd en klaar voor het ‘grote werk’. THXS Peter

  Like

 3. Ik hoorde van de bezielde drumbouw via een vriendin die bij Aniet was geweest. Ze was ongelofelijk enthousiast. Ik hoorde haar aan en dacht: dat is nou helemaal niets voor mij. Maar toch bleef het rondspoken in mijn mind. Ik dacht bij mezelf: als het zo buiten mijn comfortzone is, moet ik het misschien gewoon doen. En zo geschiedde.
  Ik ging er volkomen zonder verwachtingen in, maar werd meteen door de bezielde begeleiding van Aniet meegenomen in het proces van de drumbouw, waarin elke stap je iets leert over jezelf mbt je intentie.
  Het was een fantastische reis waarin ik echt een openbaring kreeg en dat alles voor mij heeft veranderd. Het voelde als thuiskomen in mezelf, opnieuw verenigd worden met een deel dat ik had begraven onder verhalen.
  Die helende reis is nu gemanifesteerd in mijn eigen bezielde drum en wanneer ik haar bespeel zal ik elke keer opnieuw die heelwording voelen.
  Ik kan het iedereen die een groot verlangen heeft voor zichzelf aanraden.

  Like

 4. Vorige week ben ik twee dagen met Aniet in het transformerende veld bezig geweest met het maken van mijn drum.
  Zelden heb ik zo’n mooie samenwerking ervaren tussen Aniet haar liefdevolle deskundigheid, mijn intentie en mijn dier van keuze waaruit een drum geboren mocht worden. Voortdurend bewoog het proces heen en weer tussen deze krachten waarbij “zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen” de spiegelingen liet zien. Het was een ‘weven’ waarin ik zoveel meer geleerd heb dan het bouwen van een drum (wat op zich al een ongelooflijk indrukwekkend, ambachtelijk proces is). Alles mocht er zijn en was er ook. Het hele leven kwam langs met alles wat mij gevormd had en nu mocht ik loslaten wat mij niet meer diende.
  In een ruimte van openheid, liefde en respect kon alles zich exact ontvouwen zoals het bedoeld was.
  Met heel veel dankbaarheid en een gevoel van zusterlijke herkenning én mijn gloednieuwe drum verliet ik na twee dagen haar huis. Een bijzonder geschenk voor ieder die zichzelf en het leven diep wil eren.
  In liefde, Myra

  Like

 5. Met Aniet ga je op reis. Echt op reis. Met alle diepgang, aardsheid, deskundigheid, gevoeligheid en zorgvuldigheid, die zij zo waarlijk bezit, neemt ze je zacht mee. En daarom kan alles wat zich aandient tijdens de drumbouw er zijn. Ten volle.
  Wat een feest.
  En.. wat een prachtige en professionele drum heb ik gemaakt.
  – Saskia.

  Like

 6. Wat een bijzondere intense liefdevolle en verrrijkende ervaring was het drum bouwen bij Aniet. Bewustworden van zoveel meer en op zoveel diepere lagen dan ik ooit dacht dat mogelijk was. Het is veilig bij Aniet, en vrij en gezellig. Ze biedt 100% ruimte om jezelf te zijn en ontdekken wat de reis naar binnen je brengt met als reslutaat de wondermooie geboorte van mijn persoonlijke drum. Aniet is zeer ervaren en een echte vakvrouw die alle ins-en-outs bij het bouwen van de drum totaal beheerrst en waarop je volledig kunt vertrouwen in dit insprirerende proces. Ze laat het stromen waar nodig en is er steeds op precies het juiste moment voor hulp een aanwijzing, wat informatie of even lekker lachen. Een diep doorvoelt dankjewel en hopelijk mag ze nog vele mensen gaan begeleiden op deze reizen. Het maakt wereld een heel stuk mooier.

  Like

 7. Net terug van twee fantastische transformerende dagen bij Aniet. Zo mooi hoe het allemaal klopte. Wij vier prachtige vrouwen, onze intenties en de veilige en vertrouwde bedding, waarin wij onze helende reis mochten maken. Ik ben deze dagen stukken aangegaan, die ik altijd wilde vermijden, maar door jou zijn Aniet, ging ik open en verzachte ik en mocht het er zijn. Ik ben dankbaar, voor deze dagen en jouw missie die je met zoveel liefde uitvoert. ✨💕✨🙏🏻✨

  Like

 8. Wauw, wat een prachtige manier om een drum te maken. De bezieling in de drum is zo voelbaar, doordat ik ieder stapje met mijn eigen handen deed, in contact met het dier. Dat was waar Aniet steeds weer op aan spoorde, steeds terug naar, wat vertelt de drum jou, wat vertelt het dier jou. Hierdoor kon ik heel makkelijk bij mijn eigen innerlijke wijsheid en bij de oeroude krachten die er uitgaan van het in verbinding zijn met mezelf en alles om me heen. Het bracht mij terug naar oude tijden waarin de kennis van de natuur al in ons is, het deed mij herinneren dat deze kennis en wijsheid ook nu nog in mij aanwezig is. Opnieuw ingetapt in de natuurlijke stroom waardoor het er niet meer over gaat of de drum mooi wordt, maar of het klopt in mijn verhaal. En wauw, hij klopt zo ontzettend, dat er een nieuwe manier van schoonheid ontstaat op alle lagen! Aniet doet dit alles vanuit een ongelooflijke innerlijke wijsheid in verbinding met de bron. Dankjewel lieve Aniet voor het schijnen van jouw licht. AHO. Met liefde Anke

  Like

 9. “Ik wist niet zo goed wat ik mij moest voorstellen bij “Ceremonie bezielde sjamanendrum bouwen” maar wist wel heel duidelijk dat het de tijd was om een drum te bouwen, helemaal door mijzelf, voor mijzelf en zoals ik nu ook voel, voor het grote geheel.

  Wat een goede keuze heb ik gemaakt om dit bij deze prachtiger, krachtige en bezielde vrouw te doen…..
  Wat een warm liefdevol bad, waarin de reis zo mooi kon stromen.
  Zo mooi hoe de intenties zijn geboren en alles zich stap voor stap ontvouwde, constant met volle aandacht voor mijn intentie en hoe (zo binnen – zo buiten / zo buiten zo binnen) steeds duidelijke en voelbaarder werd. Wat een spiegels zijn er voorgehouden, in elke stap van het proces. Het heeft zweet en tranen gekost maar OMG wat is het het waard!!
  De ondersteuning en volle aandacht, de speelsheid, de open en waardevolle gesprekken en het samenzijn met deze mooie dames..
  Het heeft zoveel geopend en lagen stromen,
  Dank lieve Aniet voor dit mooie cadeau❤️”

  Like

 10. Lieve Aniet en andere mede mooie vrouwen. In het weekend van 29 augustus heb ik samen met jullie mijn prachtige drum ingewijd; ik voel me enorm trots en blij. Onder leiding van Aniet heb ik naast de drum een prachtige reis gemaakt. Aniet heeft me zo ondersteund bij het woorden geven van mijn intentie: “ik leef vanuit een innerlijk heilig huwelijk” waarbij ik DE MAN in mij mag EREN en DE VROUW echt mag gaan ZIEN. Ben oprecht zielsgelukkig met deze intentie omdat het me zo’n koers geeft voor de komende tijd. Hoe meer ik op mijn drum speel hoe meer mijn intentie in de wereld zal klinken. Ahoo! Dank lieve Aniet 🙏.hoop dat onze paden in de toekomst weer kruisen. Liefs suzanne

  Like

 11. In juni mijn eigen bezielde drum gemaakt bij Aniet. Wat een waardevolle reis was dit. Aniet begeleidt je met liefdevolle kennis en wijsheid in dit proces. Je maakt de drum van A tot Z afgestemd van ziel (dier) tot ziel (mens)……
  Ik kan Aniet van harte aanbevelen voor het maken (bouwen) van je eigen “bezielde” drum.

  Like

 12. Een inner journey en een soulretrieval, waarin ik de oorsprong kon ontmoeten van een diep trauma. Aniet heeft me met zoveel liefde, aandacht en zuiverheid begeleidt naar die delen waar licht op mocht komen, waar heling nodig was. Om in het nu niet telkens meer die trigger te hoeven krijgen. Ik ben naar de oorsprong van mijn ziel gereisd en heb daar opgehaald wat ik nu te doen heb…mezelf nooit meer buiten sluiten, mezelf nooit meer verraden. Dank dat ik de draak in mezelf mocht ontmoeten en innemen. Dank Aniet voor je licht in de duisternis!

  Like

 13. Mijn prachtige drum met wit/zwarte paardenhuid is gister ingewijd. Met deze drum ga ik nog mooie dingen beleven. Voor mij was het een groot feest van toe en inleven naar de ontmoeting met Aniet en de huid van mijn drum vervolgens om met de intentie de reis te maken tot het realiseren van de drum. Al mijn (zelf) liefde zit erin en als ik haar bespeel krijg ik deze liefde x3 terug met de prachtige klanken! Aniet, dank voor je gastvrijheid, heerlijke koffie, toewijding, kennis en liefdevolle aanwezigheid!

  Like

 14. Ik heb de training ‘werken met je drum’ gedaan bij Aniet en wat was dat een feestje zeg. Goede opbouw en bezielde begeleiding, niet gespeend van enige humor 😉. Hoewel ze van te voren zegt: Ik leer jullie niets nieuws (en dat klopt), maar het levert wel een enorme verdieping op met mijn drum waar ik nu al weken enorm van geniet en nog veel langer plezier van ga hebben. Kortom onwijze aanrader, ook als je al wat langer drumt.

  Like

 15. Bezielde sjamanendrum…jaaaa….
  Mijn drum werd in het weekend van 22/23 maart geboren en vorige week ingewijd, onder fijne en vakkundige begeleiding van Aniet!
  Aniet is een pracht vrouw die fijn scherp aanvoelt wat zich afspeelt en wat nodig is, zowel in het praktische als innerlijke wereld. Ze begeleid, steunt en lach met je mee!
  De drum bepaalt, spiegelt je , leert je.
  Deze zin op de site van Aniet werd me steeds helderder tijdens het maken van het drum.
  Ik had geen verwachtingen, alleen dat ik roep voelde om de drum te maken. Ik gaf me over aan het proces.
  Het is een prachtig drum geworden! 🌟
  De zuivere klanken die drum laat horen zijn afspiegeling van het innerlijk mij!
  Dank lieve Aniet voor je begeleiding en gastvrijheid! Voor het delen van je kennis en je mooie Zijn!
  Zo binnen zo buiten. Zo buiten zo binnen. ❤

  Like

 16. Dan is het moment daar, mijn drum is af! Wat is het een mooi proces geweest. Zowel mijn innerlijke proces met intentie aan mijn drum, als Aniet die onze reis op een hele bijzondere manier heeft begeleid. Zonder veel verwachtingen kwamen woorden, gevoelens en inzichten samen. En zo ook enkele weken daarna. Het heeft mij een bevrijdend en helend gevoel gegeven door tijdens dit proces letterlijk en figuurlijk wat laagjes van mij af te hebben gehaald. Dankjewel Aniet, hopelijk kan je nog veel meer mensen deze reis laten ervaren. Aho.

  Like

 17. Carl
  Ergens in juli 2020 mijn eigen drum gemaakt bij Aniet. Vooraf begon het proces al met invoelen op intentie en de keuze van de huid. Daar echt de tijd voor genomen en dat is voelbaar in het proces van het maken van de drum. Bijzonder om te ervaren dat het proces, zijn eigen taal en momenten kent die altijd zijn terug te koppelen aan de intentie. Ik heb het een mooie reis gevonden en ben blij met mijn drum. De aanwezigheid van Aniet en de begeleiding heb ik fijn en ondersteunend gevonden.

  Like

 18. ‘Een tijd terug bouwde ik bij Aniet mijn healingdrum. De impuls om dat te doen kwam spontaan in me op, eigenlijk geen idee waarom. Ik besloot mijn impuls te volgen en Aniet werd mij door Klaas Otten aangeraden.

  Het begon al met de mail van Aniet voordat de workshop begon. Een drum bouwen doe je namelijk niet zomaar. Het is een dieper proces waar je in stapt. Met haar mail begon dat proces. Het ging over commitment en ik werd daarin uitgedaagd om dat te onderzoeken. Net als de intentie die ik in de drum wilde leggen. Welke was dat eigenlijk? Ik wist het niet precies…

  Ik ging in op de uitnodiging van Aniet om met mijn drum te praten. Het aparte was, ik kreeg beelden en woorden terug! Het ging in ieder geval over healing en het voelen van mijn onderlijf. Waar ik voor sta in mijn leven.

  Omdat mijn naam (Philip) paardenvriend betekent, wilde ik mijn drum bekleden met de huid van een paard. Zwart moes-tie zijn. Aniet begeleidde het hele proces -vanaf haar allereerste mail, het kiezen van de huid, het bouwen zelf tot en met het inwijden van de drum- zeer zorgvuldig en met gepaste diepte. Ze is niet alleen een topgastvrouw, die haar huis voor je openstelt, maar ook een hele vaardige en verfijnde, warme procesbegeleidster.

  In het maken van mijn drum kwam ik mezelf voortdurend tegen. Emoties die ik had weggestopt kwamen naar boven. Mijn aversie naar de kerk en het Christendom speelde op. Dat ik in die weerstand ook de kracht van Jezus had weggeduwd werd me in het bouwen langzaam maar zeker duidelijk. Ik ben dus absoluut geen man van de kerk, maar uiteindelijk nam ik Jezus wel mee in mijn drum. Dat voelde heel erg goed. Aniet hielp me hierbij en was daarin uitnodigend en prettig confronterend aanwezig. Elke keer als ik aan Jezus dacht, ging de naald heel soepel door de paardenhuid. Als ik dat niet deed, dan blokkeerde het. De naald kwam er simpelweg niet doorheen. Aniet maakte me bewust van wat ik hier in deed en naliet én wat ik erin te winnen had. Het contact met mijn hart werd steviger en dieper. Net als mijn contact met Jezus.

  Toen mijn drum af was, de huid gedroogd en de drumstok gemaakt, klonk mijn ‘trommel’ geweldig! Diep, zwaar en heerlijk doordringend. Ik ben er heel blij mee! Ook al speel ik niet eens elke dag op mijn drum.

  Ik raad je Aniet echt aan als vakkundige, liefdevolle en warme begeleidster voor deze workshop. Een drum bouw je stiekem eigenlijk voor de rest van je leven. De begeleiding daarvan kun je met een gerust hart aan een vakvrouw als Aniet overlaten.’

  Like

 19. Ongelofelijk …wat is een drumbouw een intense weg naar binnen. Met de zachte en krachtige begeleiding van Aniet kan dat naar me toekomen wat nodig is in het maken van de drum. Het heeft me stevigheid gegeven in mijn bekkengebied en in mijn hartgebied. Ik voel me opener en krachtiger in mijn Zijn en daarmee in mijn stem.
  Grote buiging Aniet!! .

  Like

 20. Aniet heeft mij op een praktische én spirituele manier begeleid in het bouwen van mijn eigen drum, een ervaring die waanzinnig is. Mijn drum klinkt prachtig en draagt helemaal mijn eigen energie. Aniet weet dit op een hele fijne, simpele en heldere manier te begeleiden, absoluut een aanrader!

  Like

 21. Wat een transformatief proces is het maken van je drum! Door de veilige holding space die Aniet creërde, ons toelatend in haar eigen omgeving was het mogelijk om alles wat zich aandiende te laten zijn en diep in mezelf te keren. Door deze zeer positieve ervaring heb ik besloten om samen met mijn dochters de dolfijnenreis in mei te maken die Aniet en Rob organiseren. We kijken er naar uit!

  Like

 22. Ik heb bij Aniet in 2019 mijn eigen drum gemaakt. Dat is niet alleen bouwen maar bouwen van binnenuit; wat kom je tegen in het creatieproces. Ik vond die verbinding vanuit mij en met de creatie zo subtiel en waar! Zo afgestemd en ook in de groep als inspiratie prachtig. Bijzonder en niet gedacht dat een drum bouwen zo kan gaan! Dank Aniet voor je liefde hierin…!

  Like

 23. Ik heb bij Aniet een prachtige drum gebouwd, vanuit mijn eigen intentie. Aniet is kundig, handelt naar wat nodig is en begeleidt het hele proces geweldig. Echt een aanrader!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s