Wat deelnemers en cliënten over mij en mijn werk schrijven:
Deze pagina mag zich nog langzaam vullen. Het heeft even geduurd voor ik mijzelf ertoe kon zetten aan deelnemers / cliënten te vragen of ze een reactie willen schrijven. 😉

WELCOME……..

15 gedachten over “Recensies

 1. “Ik wist niet zo goed wat ik mij moest voorstellen bij “Ceremonie bezielde sjamanendrum bouwen” maar wist wel heel duidelijk dat het de tijd was om een drum te bouwen, helemaal door mijzelf, voor mijzelf en zoals ik nu ook voel, voor het grote geheel.

  Wat een goede keuze heb ik gemaakt om dit bij deze prachtiger, krachtige en bezielde vrouw te doen…..
  Wat een warm liefdevol bad, waarin de reis zo mooi kon stromen.
  Zo mooi hoe de intenties zijn geboren en alles zich stap voor stap ontvouwde, constant met volle aandacht voor mijn intentie en hoe (zo binnen – zo buiten / zo buiten zo binnen) steeds duidelijke en voelbaarder werd. Wat een spiegels zijn er voorgehouden, in elke stap van het proces. Het heeft zweet en tranen gekost maar OMG wat is het het waard!!
  De ondersteuning en volle aandacht, de speelsheid, de open en waardevolle gesprekken en het samenzijn met deze mooie dames..
  Het heeft zoveel geopend en lagen stromen,
  Dank lieve Aniet voor dit mooie cadeau❤️”

  Like

 2. Lieve Aniet en andere mede mooie vrouwen. In het weekend van 29 augustus heb ik samen met jullie mijn prachtige drum ingewijd; ik voel me enorm trots en blij. Onder leiding van Aniet heb ik naast de drum een prachtige reis gemaakt. Aniet heeft me zo ondersteund bij het woorden geven van mijn intentie: “ik leef vanuit een innerlijk heilig huwelijk” waarbij ik DE MAN in mij mag EREN en DE VROUW echt mag gaan ZIEN. Ben oprecht zielsgelukkig met deze intentie omdat het me zo’n koers geeft voor de komende tijd. Hoe meer ik op mijn drum speel hoe meer mijn intentie in de wereld zal klinken. Ahoo! Dank lieve Aniet 🙏.hoop dat onze paden in de toekomst weer kruisen. Liefs suzanne

  Like

 3. In juni mijn eigen bezielde drum gemaakt bij Aniet. Wat een waardevolle reis was dit. Aniet begeleidt je met liefdevolle kennis en wijsheid in dit proces. Je maakt de drum van A tot Z afgestemd van ziel (dier) tot ziel (mens)……
  Ik kan Aniet van harte aanbevelen voor het maken (bouwen) van je eigen “bezielde” drum.

  Like

 4. Een inner journey en een soulretrieval, waarin ik de oorsprong kon ontmoeten van een diep trauma. Aniet heeft me met zoveel liefde, aandacht en zuiverheid begeleidt naar die delen waar licht op mocht komen, waar heling nodig was. Om in het nu niet telkens meer die trigger te hoeven krijgen. Ik ben naar de oorsprong van mijn ziel gereisd en heb daar opgehaald wat ik nu te doen heb…mezelf nooit meer buiten sluiten, mezelf nooit meer verraden. Dank dat ik de draak in mezelf mocht ontmoeten en innemen. Dank Aniet voor je licht in de duisternis!

  Like

 5. Mijn prachtige drum met wit/zwarte paardenhuid is gister ingewijd. Met deze drum ga ik nog mooie dingen beleven. Voor mij was het een groot feest van toe en inleven naar de ontmoeting met Aniet en de huid van mijn drum vervolgens om met de intentie de reis te maken tot het realiseren van de drum. Al mijn (zelf) liefde zit erin en als ik haar bespeel krijg ik deze liefde x3 terug met de prachtige klanken! Aniet, dank voor je gastvrijheid, heerlijke koffie, toewijding, kennis en liefdevolle aanwezigheid!

  Like

 6. Ik heb de training ‘werken met je drum’ gedaan bij Aniet en wat was dat een feestje zeg. Goede opbouw en bezielde begeleiding, niet gespeend van enige humor 😉. Hoewel ze van te voren zegt: Ik leer jullie niets nieuws (en dat klopt), maar het levert wel een enorme verdieping op met mijn drum waar ik nu al weken enorm van geniet en nog veel langer plezier van ga hebben. Kortom onwijze aanrader, ook als je al wat langer drumt.

  Like

 7. Bezielde sjamanendrum…jaaaa….
  Mijn drum werd in het weekend van 22/23 maart geboren en vorige week ingewijd, onder fijne en vakkundige begeleiding van Aniet!
  Aniet is een pracht vrouw die fijn scherp aanvoelt wat zich afspeelt en wat nodig is, zowel in het praktische als innerlijke wereld. Ze begeleid, steunt en lach met je mee!
  De drum bepaalt, spiegelt je , leert je.
  Deze zin op de site van Aniet werd me steeds helderder tijdens het maken van het drum.
  Ik had geen verwachtingen, alleen dat ik roep voelde om de drum te maken. Ik gaf me over aan het proces.
  Het is een prachtig drum geworden! 🌟
  De zuivere klanken die drum laat horen zijn afspiegeling van het innerlijk mij!
  Dank lieve Aniet voor je begeleiding en gastvrijheid! Voor het delen van je kennis en je mooie Zijn!
  Zo binnen zo buiten. Zo buiten zo binnen. ❤

  Like

 8. Dan is het moment daar, mijn drum is af! Wat is het een mooi proces geweest. Zowel mijn innerlijke proces met intentie aan mijn drum, als Aniet die onze reis op een hele bijzondere manier heeft begeleid. Zonder veel verwachtingen kwamen woorden, gevoelens en inzichten samen. En zo ook enkele weken daarna. Het heeft mij een bevrijdend en helend gevoel gegeven door tijdens dit proces letterlijk en figuurlijk wat laagjes van mij af te hebben gehaald. Dankjewel Aniet, hopelijk kan je nog veel meer mensen deze reis laten ervaren. Aho.

  Like

 9. Carl
  Ergens in juli 2020 mijn eigen drum gemaakt bij Aniet. Vooraf begon het proces al met invoelen op intentie en de keuze van de huid. Daar echt de tijd voor genomen en dat is voelbaar in het proces van het maken van de drum. Bijzonder om te ervaren dat het proces, zijn eigen taal en momenten kent die altijd zijn terug te koppelen aan de intentie. Ik heb het een mooie reis gevonden en ben blij met mijn drum. De aanwezigheid van Aniet en de begeleiding heb ik fijn en ondersteunend gevonden.

  Like

 10. ‘Een tijd terug bouwde ik bij Aniet mijn healingdrum. De impuls om dat te doen kwam spontaan in me op, eigenlijk geen idee waarom. Ik besloot mijn impuls te volgen en Aniet werd mij door Klaas Otten aangeraden.

  Het begon al met de mail van Aniet voordat de workshop begon. Een drum bouwen doe je namelijk niet zomaar. Het is een dieper proces waar je in stapt. Met haar mail begon dat proces. Het ging over commitment en ik werd daarin uitgedaagd om dat te onderzoeken. Net als de intentie die ik in de drum wilde leggen. Welke was dat eigenlijk? Ik wist het niet precies…

  Ik ging in op de uitnodiging van Aniet om met mijn drum te praten. Het aparte was, ik kreeg beelden en woorden terug! Het ging in ieder geval over healing en het voelen van mijn onderlijf. Waar ik voor sta in mijn leven.

  Omdat mijn naam (Philip) paardenvriend betekent, wilde ik mijn drum bekleden met de huid van een paard. Zwart moes-tie zijn. Aniet begeleidde het hele proces -vanaf haar allereerste mail, het kiezen van de huid, het bouwen zelf tot en met het inwijden van de drum- zeer zorgvuldig en met gepaste diepte. Ze is niet alleen een topgastvrouw, die haar huis voor je openstelt, maar ook een hele vaardige en verfijnde, warme procesbegeleidster.

  In het maken van mijn drum kwam ik mezelf voortdurend tegen. Emoties die ik had weggestopt kwamen naar boven. Mijn aversie naar de kerk en het Christendom speelde op. Dat ik in die weerstand ook de kracht van Jezus had weggeduwd werd me in het bouwen langzaam maar zeker duidelijk. Ik ben dus absoluut geen man van de kerk, maar uiteindelijk nam ik Jezus wel mee in mijn drum. Dat voelde heel erg goed. Aniet hielp me hierbij en was daarin uitnodigend en prettig confronterend aanwezig. Elke keer als ik aan Jezus dacht, ging de naald heel soepel door de paardenhuid. Als ik dat niet deed, dan blokkeerde het. De naald kwam er simpelweg niet doorheen. Aniet maakte me bewust van wat ik hier in deed en naliet én wat ik erin te winnen had. Het contact met mijn hart werd steviger en dieper. Net als mijn contact met Jezus.

  Toen mijn drum af was, de huid gedroogd en de drumstok gemaakt, klonk mijn ‘trommel’ geweldig! Diep, zwaar en heerlijk doordringend. Ik ben er heel blij mee! Ook al speel ik niet eens elke dag op mijn drum.

  Ik raad je Aniet echt aan als vakkundige, liefdevolle en warme begeleidster voor deze workshop. Een drum bouw je stiekem eigenlijk voor de rest van je leven. De begeleiding daarvan kun je met een gerust hart aan een vakvrouw als Aniet overlaten.’

  Like

 11. Ongelofelijk …wat is een drumbouw een intense weg naar binnen. Met de zachte en krachtige begeleiding van Aniet kan dat naar me toekomen wat nodig is in het maken van de drum. Het heeft me stevigheid gegeven in mijn bekkengebied en in mijn hartgebied. Ik voel me opener en krachtiger in mijn Zijn en daarmee in mijn stem.
  Grote buiging Aniet!! .

  Like

 12. Aniet heeft mij op een praktische én spirituele manier begeleid in het bouwen van mijn eigen drum, een ervaring die waanzinnig is. Mijn drum klinkt prachtig en draagt helemaal mijn eigen energie. Aniet weet dit op een hele fijne, simpele en heldere manier te begeleiden, absoluut een aanrader!

  Like

 13. Wat een transformatief proces is het maken van je drum! Door de veilige holding space die Aniet creërde, ons toelatend in haar eigen omgeving was het mogelijk om alles wat zich aandiende te laten zijn en diep in mezelf te keren. Door deze zeer positieve ervaring heb ik besloten om samen met mijn dochters de dolfijnenreis in mei te maken die Aniet en Rob organiseren. We kijken er naar uit!

  Like

 14. Ik heb bij Aniet in 2019 mijn eigen drum gemaakt. Dat is niet alleen bouwen maar bouwen van binnenuit; wat kom je tegen in het creatieproces. Ik vond die verbinding vanuit mij en met de creatie zo subtiel en waar! Zo afgestemd en ook in de groep als inspiratie prachtig. Bijzonder en niet gedacht dat een drum bouwen zo kan gaan! Dank Aniet voor je liefde hierin…!

  Like

 15. Ik heb bij Aniet een prachtige drum gebouwd, vanuit mijn eigen intentie. Aniet is kundig, handelt naar wat nodig is en begeleidt het hele proces geweldig. Echt een aanrader!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s