Wat deelnemers en cliënten over mij en mijn werk schrijven:
Deze pagina mag zich nog langzaam vullen. Het heeft even geduurd voor ik mijzelf ertoe kon zetten aan deelnemers / cliënten te vragen of ze een reactie willen schrijven. 😉

WELCOME……..

7 gedachten over “Recensies

 1. Carl
  Ergens in juli 2020 mijn eigen drum gemaakt bij Aniet. Vooraf begon het proces al met invoelen op intentie en de keuze van de huid. Daar echt de tijd voor genomen en dat is voelbaar in het proces van het maken van de drum. Bijzonder om te ervaren dat het proces, zijn eigen taal en momenten kent die altijd zijn terug te koppelen aan de intentie. Ik heb het een mooie reis gevonden en ben blij met mijn drum. De aanwezigheid van Aniet en de begeleiding heb ik fijn en ondersteunend gevonden.

  Like

 2. ‘Een tijd terug bouwde ik bij Aniet mijn healingdrum. De impuls om dat te doen kwam spontaan in me op, eigenlijk geen idee waarom. Ik besloot mijn impuls te volgen en Aniet werd mij door Klaas Otten aangeraden.

  Het begon al met de mail van Aniet voordat de workshop begon. Een drum bouwen doe je namelijk niet zomaar. Het is een dieper proces waar je in stapt. Met haar mail begon dat proces. Het ging over commitment en ik werd daarin uitgedaagd om dat te onderzoeken. Net als de intentie die ik in de drum wilde leggen. Welke was dat eigenlijk? Ik wist het niet precies…

  Ik ging in op de uitnodiging van Aniet om met mijn drum te praten. Het aparte was, ik kreeg beelden en woorden terug! Het ging in ieder geval over healing en het voelen van mijn onderlijf. Waar ik voor sta in mijn leven.

  Omdat mijn naam (Philip) paardenvriend betekent, wilde ik mijn drum bekleden met de huid van een paard. Zwart moes-tie zijn. Aniet begeleidde het hele proces -vanaf haar allereerste mail, het kiezen van de huid, het bouwen zelf tot en met het inwijden van de drum- zeer zorgvuldig en met gepaste diepte. Ze is niet alleen een topgastvrouw, die haar huis voor je openstelt, maar ook een hele vaardige en verfijnde, warme procesbegeleidster.

  In het maken van mijn drum kwam ik mezelf voortdurend tegen. Emoties die ik had weggestopt kwamen naar boven. Mijn aversie naar de kerk en het Christendom speelde op. Dat ik in die weerstand ook de kracht van Jezus had weggeduwd werd me in het bouwen langzaam maar zeker duidelijk. Ik ben dus absoluut geen man van de kerk, maar uiteindelijk nam ik Jezus wel mee in mijn drum. Dat voelde heel erg goed. Aniet hielp me hierbij en was daarin uitnodigend en prettig confronterend aanwezig. Elke keer als ik aan Jezus dacht, ging de naald heel soepel door de paardenhuid. Als ik dat niet deed, dan blokkeerde het. De naald kwam er simpelweg niet doorheen. Aniet maakte me bewust van wat ik hier in deed en naliet én wat ik erin te winnen had. Het contact met mijn hart werd steviger en dieper. Net als mijn contact met Jezus.

  Toen mijn drum af was, de huid gedroogd en de drumstok gemaakt, klonk mijn ‘trommel’ geweldig! Diep, zwaar en heerlijk doordringend. Ik ben er heel blij mee! Ook al speel ik niet eens elke dag op mijn drum.

  Ik raad je Aniet echt aan als vakkundige, liefdevolle en warme begeleidster voor deze workshop. Een drum bouw je stiekem eigenlijk voor de rest van je leven. De begeleiding daarvan kun je met een gerust hart aan een vakvrouw als Aniet overlaten.’

  Like

 3. Ongelofelijk …wat is een drumbouw een intense weg naar binnen. Met de zachte en krachtige begeleiding van Aniet kan dat naar me toekomen wat nodig is in het maken van de drum. Het heeft me stevigheid gegeven in mijn bekkengebied en in mijn hartgebied. Ik voel me opener en krachtiger in mijn Zijn en daarmee in mijn stem.
  Grote buiging Aniet!! .

  Like

 4. Aniet heeft mij op een praktische én spirituele manier begeleid in het bouwen van mijn eigen drum, een ervaring die waanzinnig is. Mijn drum klinkt prachtig en draagt helemaal mijn eigen energie. Aniet weet dit op een hele fijne, simpele en heldere manier te begeleiden, absoluut een aanrader!

  Like

 5. Wat een transformatief proces is het maken van je drum! Door de veilige holding space die Aniet creërde, ons toelatend in haar eigen omgeving was het mogelijk om alles wat zich aandiende te laten zijn en diep in mezelf te keren. Door deze zeer positieve ervaring heb ik besloten om samen met mijn dochters de dolfijnenreis in mei te maken die Aniet en Rob organiseren. We kijken er naar uit!

  Like

 6. Ik heb bij Aniet in 2019 mijn eigen drum gemaakt. Dat is niet alleen bouwen maar bouwen van binnenuit; wat kom je tegen in het creatieproces. Ik vond die verbinding vanuit mij en met de creatie zo subtiel en waar! Zo afgestemd en ook in de groep als inspiratie prachtig. Bijzonder en niet gedacht dat een drum bouwen zo kan gaan! Dank Aniet voor je liefde hierin…!

  Like

 7. Ik heb bij Aniet een prachtige drum gebouwd, vanuit mijn eigen intentie. Aniet is kundig, handelt naar wat nodig is en begeleidt het hele proces geweldig. Echt een aanrader!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s