Wat deelnemers en cliënten over mij en mijn werk schrijven:
Deze pagina mag zich nog langzaam vullen. Het heeft even geduurd voor ik mijzelf ertoe kon zetten aan deelnemers / cliënten te vragen of ze een reactie willen schrijven. 😉

WELCOME……..

5 gedachten over “Recensies

 1. Ongelofelijk …wat is een drumbouw een intense weg naar binnen. Met de zachte en krachtige begeleiding van Aniet kan dat naar me toekomen wat nodig is in het maken van de drum. Het heeft me stevigheid gegeven in mijn bekkengebied en in mijn hartgebied. Ik voel me opener en krachtiger in mijn Zijn en daarmee in mijn stem.
  Grote buiging Aniet!! .

  Like

 2. Aniet heeft mij op een praktische én spirituele manier begeleid in het bouwen van mijn eigen drum, een ervaring die waanzinnig is. Mijn drum klinkt prachtig en draagt helemaal mijn eigen energie. Aniet weet dit op een hele fijne, simpele en heldere manier te begeleiden, absoluut een aanrader!

  Like

 3. Wat een transformatief proces is het maken van je drum! Door de veilige holding space die Aniet creërde, ons toelatend in haar eigen omgeving was het mogelijk om alles wat zich aandiende te laten zijn en diep in mezelf te keren. Door deze zeer positieve ervaring heb ik besloten om samen met mijn dochters de dolfijnenreis in mei te maken die Aniet en Rob organiseren. We kijken er naar uit!

  Like

 4. Ik heb bij Aniet in 2019 mijn eigen drum gemaakt. Dat is niet alleen bouwen maar bouwen van binnenuit; wat kom je tegen in het creatieproces. Ik vond die verbinding vanuit mij en met de creatie zo subtiel en waar! Zo afgestemd en ook in de groep als inspiratie prachtig. Bijzonder en niet gedacht dat een drum bouwen zo kan gaan! Dank Aniet voor je liefde hierin…!

  Like

 5. Ik heb bij Aniet een prachtige drum gebouwd, vanuit mijn eigen intentie. Aniet is kundig, handelt naar wat nodig is en begeleidt het hele proces geweldig. Echt een aanrader!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s